Adverteren op zzp-nederland.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op zzp-nederland.nl

ZZP-Nederland.nl is een initiatief van de stichting Zelfstandige Zonder Personeel, welke zich in zet voor de belangen van ZZP’ers en kleine zelfstandigen met raad en daad. Naast nieuws en collectieve diensten is het de bedoeling dat de site tevens een ontmoetingsplaats wordt.

doelgroep van zzp-nederland.nl

Deze site wordt bezocht door een gericht publiek dat voor het grootste gedeelte werkzaam is als kleine zelfstandige, als freelance of als ZZP’er. Bezoekers zijn duidelijk op zoek naar informatie en kunnen voor andere bedrijven een belangrijke doelgroep zijn. Immers zelfstandigen vormen een grote groep in Nederland en deze kleinere bedrijven zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden en relaties. Veel gevraagde onderwerpen zijn verzekeren, administratieve ondersteuning, belastingconsulenten, adviseurs, automatisering, vormgeving, reclame, vervoersmiddelen etc.

zzp-nederland.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op zzp-nederland.nl

Op zzp-nederland.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die zzp-nederland.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers