11
april, 2017

Blog
Wat heb jij als ondernemer aan onze bekroonde media TradeDesk?

Wat heb jij als ondernemer aan onze bekroonde media TradeDesk?

De Media TradeDesk van MediaBookers is onlangs op de eerste plek geëindigd bij de Emerce Top 100. Onze service heeft maar liefst 5,5 ster ontvangen in de categorie Tradingdesks, wat werkelijk een prachtig resultaat is. Omdat wij met MediaBookers nog maar net een paar jaar actief zijn, maakt het voor ons allemaal nog nét even feestelijker.

En waarom is dit voor jou als ondernemer nou interessant? Dat is heel eenvoudig: deze handige techniek om zelf simpel, direct en gericht op alle Nederlandse sites te kunnen adverteren is gewoon ingebouwd in MediaBookers, dus dat maakt het werken met MediaBookers nóg prettiger.

Mooie techniek,  maar wat kun je er nou precies mee? Wat heb je eraan?

Als je adverteert vraag je jezelf natuurlijk altijd af: wie wil ik bereiken? De Media TradeDesk neemt je stap voor stap mee.

  • Je kunt voor Landelijk adverteren kiezen, dan wordt jouw advertentie gericht op het profiel van jouw doelgroep, bijvoorbeeld voor jouw zaak in diervoeding alle honden- en kattenliefhebbers van Nederland. Je kunt ook voor Lokaal adverteren kiezen, dan kan jouw banner getoond worden op bijvoorbeeld telegraaf.nl aan alle bezoekers uit een stad of regio naar wens. Hoe lokaal wil je? De minimale omtrek is 5 kilometer.
  • Je mag daarna kiezen voor het bannerformaat. Lever je hem zelf aan, of maak je hem met onze gratis bannertool? We hebben 100 sjablonen voor je klaarstaan. Vervolgens kies je voor vertoningen op mobiel en tablet, op desktop, of op beide. Dat beslis je zelf, wij geven je wel tips voor de meest gekozen formaten dan.
  • De volgende keuze wordt: in welke periode wil je je banner tonen? Een complete week, alleen op maandag en dinsdag, of misschien elke ochtend tussen 06:00 en 12:00 uur. Wat jij maar wilt.
  • Ten slotte bepaal je jouw budget. Op lokaal niveau kun je al voor 50 euro aan de slag. Wij verwachten dat je dan minimaal 12.500 vertoningen daarvoor zult krijgen. Je mag zelf weten of je het actiematig wilt, dat is onafhankelijk van jouw looptijd, of voor naamsbekendheid, dan worden de vertoningen meer verdeeld over de looptijd.

Wat je ook maar wilt bereiken, MediaBookers.nl helpt je ermee. Probeer ook eens zelf online te adverteren en je zult het met de mensen van Emerce eens zijn: de Media TradeDesk is die 5,5 ster zeker waard.