30
mei, 2016

Geen categorie
Doe je klanten, franchisenemers of organisatie een groot plezier!

Doe je klanten, franchisenemers of organisatie een groot plezier!

Wil jij de organisatie, je klanten of franchisenemers een groot plezier doen? En zelf met één druk op de knop bannercampagnes starten rondom meerdere filialen? Dat kan, met de whitelabel-optie van de Media TradeDesk. Onze unieke online inkooptool is geheel self-service en kan ingericht worden in jouw huisstijl, volledig gericht op jouw doelgroep(en) en is zowel lokaal als landelijk inzetbaar. Met elk budget!


Relevantie is tijd en locatie, dat weet jij. Je kunt nu zelf adverteren rondom je vestigingen op A-sites of op doelgroepen. In de landelijke huisstijl, maar met een lokaal karakter. Je adverteert met gepersonaliseerde banners in de algemene huisstijl, tegen concurrerende CPM-tarieven, want het is allemaal gebaseerd op Real Time Bidding. Je hebt daarbij altijd binnen Mijn Statistieken inzicht in de voortgang van je campagne, en creatie is direct verzorgd dankzij de samenwerking met Bannerwise. Bovendien kijkt onze campaignmanager constant mee om jouw doelstellingen in de gaten te houden.

Wat is het?

Locatie:
Met één druk op de knop kun je met onze Media TradeDesk een lokale displaycampagne starten, gericht op een specifiek verzorgingsgebied. Dat kan een landelijke campagne zijn, maar ook gericht op de regio’s rondom jouw vestigingen of juist een doelgroep met specifieke interesses. Of in het verlengde van een landelijke campagne een lokale boodschap communiceren.

Topsites of op doelgroepen: 
Uitermate gericht en efficiënt adverteren richting de doelgroep, die we op maat kunnen maken. Want ook hele specifieke doelgroepen kunnen we als profiel toevoegen. Maar je kunt ook op alle topsites jouw advertentie plaatsen, landelijk én lokaal. Voorbeelden zijn NU.nl, Marktplaats.nl, Youtube en nog veel meer. Maar ook een sitelist met alleen jouw branchesites.

Creatie:
Standaard bannertemplates in jouw huisstijl. Met de optie om een productfeed in onze bannertool te verwerken is het heel eenvoudig om dynamische creaties in te zetten, toegespitst op locatie en dealernaam. Natuurlijk conform de huisstijl, voor optimale synergie en relevantie.

De templates worden eerste instantie opgemaakt door onze studio. Bij goedkeuring plaatsen wij deze in de bannertool zodat je die zelf eenvoudig kan aanpassen naar eigen ideeën. De Bannertool, een product van onze partner Bannerwise, levert professionele HTML 5 banners die voldoen aan alle online standaarden. En binnen een aantal minuten heb jij van elke vestiging een unieke bannerset ontwikkeld.

Resultaat:
Als ondernemer of marketeer heb je direct een overzicht van alle online campagnes. Per campagne is er een dashboard beschikbaar waar alle resultaten en details getoond worden. Waar nodig, kun je deze zelf bijsturen. Daarnaast kijken onze campaignmanagers proactief mee, en zullen indien nodig, maatregelen nemen zodat jouw doelstellingen behaalt worden.

Techniek
Een persoonlijke Media TradeDesk kunnen wij, op korte termijn, allemaal op maat voor jou maken tegen zeer geringe kosten. Hiermee kan jij je dealer, klant of de organisatie optimaal faciliteren.

Wil je meer info? Of een presentatie van een demoversie? Neem contact met ons op. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te laten zien.