08
april, 2016

Persbericht

MediaBookers nummer twee in Emerce Top 100

PERSBERICHT

MediaBookers nummer twee in Emerce Top 100
Het selfservice inkoopplatform MediaBookers heeft een topnotering weten te pakken in de jaarlijkse Emerce Top 100. MediaBookers, onderdeel van Abovo Media, scoorde in de categorie Mediabureaus een tweede plek. De Emerce Top 100 komt voort uit onderzoek onder beslissers in de online marketing industrie, ICT en e-business.

Rein Vogel, directeur MediaBookers: “Het platform bestaat twee jaar en nu al deze beoordeling krijgen is een fantastisch compliment. We geloven in de kracht van een selfservice concept, er is duidelijk een nieuwe beweging in de markt in gang gezet. En we groeien aan alle kanten, de boekingen en de omzet nemen iedere maand toe. Dat dé adverteerder onze digitale kracht en activiteiten nu ook zo beoordeeld is een geweldig signaal. We staan tussen een mooi rijtje”.

Over MediaBookers
MediaBookers is het eerste selfservice media-inkoopplatform voor adverteerders in Nederland. De database van MediaBookers bestaat uit ruim 8.000 mediatitels, waaronder 250 jobboards die volledig te boeken en te doorzoeken zijn. Het platform is voortgekomen uit Abovo Media en wordt gesteund door het Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk van het innovatiefonds van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.