16
juni, 2016

Geen categorieNieuws
Onze nieuwe update al gezien? Media boeken is zo makkelijk geworden!

Onze nieuwe update al gezien? Media boeken is zo makkelijk geworden!

Wij kijken altijd kritisch naar de wereld die media heet. Of het nou om tarieven gaat, het zoeken naar media of het gemak. Ons platform is continu in beweging om uiteindelijk voor jou de beste mediaresultaten te tonen en in te kopen. Wij werken altijd aan het verbeteren van je beleving. En hebben ook goed geluisterd naar jullie tips en adviezen. Met als resultaat een nieuwe update vól verbeteringen.

Misschien had je het zelf al gezien, want hij staat al enkele dagen live: de vernieuwde en verbeterde opzet van onze productpagina. Wat dat betekent? Dat je nu met één druk op de knop nog simpeler jouw advertentie kunt boeken. Onze configurator is nu op maat gemaakt voor elk mediumtype. Dus nog logischer, completer maar vooral eenvoudiger. Met alle 8.000 producten. Open een mediaproduct, en zie het verschil! Wij hebben drie willekeurige producten verzameld, ontdek het zelf:

Telegraaf

Radio 538

Abri’s

Het zoeken en boeken van media is jouw taak, wij hebben er slechts één. Maar wel een belangrijke: jou de beste en meest relevante media-opties kunnen tonen op jouw scherm. Zo goed mogelijk. Op laptop, tablet of mobiel. Jij kiest. En dat lukt nu nog beter.

Tot de volgende update!