Mijn plaatsingen

Wat kan ik bij mijn plaatsingen?

Bij MediaBookers kun je gemakkelijk zelf al je media inboeken. Naast een boekingstool is MediaBookers ook een planningstool voor zijn gebruikers. Via Mijn plaatsingen kun je snel even opzoeken wat er deze week op de mediaplanning staat. Met één druk op de knop, heb je overzicht van de gehele mediaplanning. Moet er snel nog iets worden gedaan? Selecteer direct op status, datum of uitgever om meteen erachter te komen of alles is gedaan. Als er nog bestanden moeten worden aangeleverd, kun je eenvoudig hier zien wat er nog geleverd moet worden.