Out of home

Wat betekent out of home?

Out of home reclame zijn praktisch alle reclame-uitingen die je buiten je eigen deur tegenkomt. Out of home reclame wordt veel geplaatst op openbare ruimtes waar de reclame-uitingen door veel mensen gezien wordt. Voorbeelden van out of home reclame zijn grote billboards langs de weg, posters bij haltes, sleepreclame aan vliegtuigjes, mupi’s maar ook reclame op taxi’s of trams. Deze methode van buitenreclame heeft een hoge contactfrequentie, groot bereik en is ideaal voor het vergroten van naamsbekendheid.

Nieuw in opkomst is de zogenoemde digital out of home. Deze manier van adverteren stelt de adverteerder in staat om de Out of Home campagne digitaal te plannen, aan te sturen en te optimaliseren. Hiermee kan de doelgroep specifieker bereikt worden en wordt er meer uit het marketingbudget gehaald.

Er is buitengewoon veel mogelijk: Adverteren op vervoer, driehoeksborden, zuilen, billboards, reclamemasten en nog veel meer. Adverteren in openbare ruimtes kan ook, kijk dan bij Binnenreclame. Boek je media eenvoudig zelf in en ontvang de beste prijs met de laagsteprijsgarantie via MediaBookers.

Buitenreclame