STIR

Wat betekent Stir?

STIR staat voor Stichting Internetreclame. Deze stichting meet het bereik van de grootste websites van Nederland en gebruiken deze gegevens als benchmark voor de onlinemarkt. Stichting internetreclame is in 2013 opgeheven waaruit is Vinex ontstaan. Ze promoten en stimuleren de digitale marketing en kunnen met hun onderzoeken die veel inzichten kunnen geven in online bereik. In 2016 heeft VINEX het Nederlands online Bereik onderzoek gelanceerd waarbij gegevens worden gerapporteerd over PC/laptop, tablet en mobiel.