Gratis hulp bij het aanleveren van je advertentie, hoe werkt dat precies?

Zelf je media zoeken, vinden en boeken, dat is wat je hier bij MediaBookers kunt doen. Daar kunnen we je af en toe ook een handje bij helpen!

Als je Printmedia of Out of home wilt adverteren, kun je ervoor kiezen om het gratis door ons te laten opmaken. Als je die keuze aanvinkt, is het allemaal heel simpel: je levert jouw beeld en tekst aan en onze studio maakt er een mooi geheel van. Deze service is zelfs inclusief 3 correctierondes!

Wil je Online media boeken? Dan hebben we een gratis te gebruiken bannertool voor je klaarstaan, met zeker 20 gratis templates. Na het boeken van een online order via onze Media TradeDesk kun je de mooiste creaties eenvoudig en zelf maken. Het kan zijn dat je er desondanks toch niet helemaal uitkomt; als je voor banners onze studio inschakelt, maken onze professionals voor €645 je banners op.

Voor advies over je eigen commercial voor Radio, Televisie of Bioscoop kun je altijd bij ons aankloppen. Voor de ontwikkeling van je commercial brengen we je graag in contact met onze vaste leveranciers.