Biedt MediaBookers altijd de laagsteprijsgarantie?

Nederlanders zijn gek op korting. Daarom geven wij jou altijd de beste prijs voor elke mediaplaatsing. Met gegarandeerd de laagste prijs garantie! Als je al met je uitgever een bepaalde contractkorting hebt afgesproken, kun je dat bij MediaBookers gewoon tijdens het bestelproces invoeren.

Kun je op enige andere website een boeking maken tegen een lagere prijs? Dan vergoedt MediaBookers jou het verschil. Bekijk hieronder de voorwaarden.

Voor Printmedia hebben we helemaal een leuke extra service: de opmaak van jouw advertentie kunnen wij gratis verzorgen! Ja, gratis. Want daar zijn Nederlanders nóg gekker op.

Voorwaarden laagsteprijsgarantie

MediaBookers B.V. garandeert altijd de beste prijs voor alle producten zoals aangeboden op een van de websites (www.mediabookers.nl en www.radiobookers.nl), hierna te noemen MediaBookers.

Wanneer is de laagsteprijsgarantie van toepassing?

 • Als je van plan bent een boeking te doen via een van de websites van MediaBookers en je vindt elders exact hetzelfde product voor een lagere prijs;
 • Als je een boeking hebt gedaan en binnen maximaal 5 dagen na het voltooien van de boeking op een andere website een lager tarief geconstateerd hebt voor exact hetzelfde mediaproduct.

In beide gevallen mag je contact opnemen met onze klantenservice en kun je beroep doen op onze laagsteprijsgarantie. Je verzoek moet wél voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • Er dient een printscreen (of foto) gemaakt te worden van de website waarbij minimaal het volgende duidelijk zichtbaar is:
  • de URL waarop te zien is dat het product goedkoper is;
  • de configuratie met exact dezelfde gekozen opties;
   het lagere tarief;
  • de actuele datum van de printscreen/foto.
  • De gekozen configuratie – denk hierbij aan het formaat, locatie, oplage/bereik, kleur en overige gekozen opties – dient identiek te zijn.
 • Betalings-, service- en annuleringsvoorwaarden – zoals de gratis opmaak van je printadvertentie door MediaBookers – dienen exact hetzelfde te zijn.
 • De vergelijking kan uitsluitend worden gemaakt op basis van nettoprijzen, exclusief btw en exclusief specifieke klantkortingen/kortingscodes.
 • We ontvangen graag je bedrijfs- en contactgegevens, inclusief telefoonnummer, voor een correcte afhandeling. Zodra je boeking voltooid is, ontvangen we graag ook het ordernummer van MediaBookers. Dit nummer vind je terug op de factuur of in de e-mailbevestiging.

Wanneer je vooraf een andere prijs elders hebt gevonden, wordt de laagste prijs direct toegepast bij je boeking. Heb je de boeking al betaald en is je verzoek door MediaBookers goedgekeurd? Dan krijg je de korting en het te veel betaalde bedrag binnen 5 werkdagen na bevestiging teruggestort.

Je kunt ook buiten kantooruren naar klantenservice@mediabookers.nl mailen. MediaBookers streeft ernaar om vóór de plaatsingsdatum het verzoek af te handelen. Is bij een reeds gedane boeking de afhandeling van jouw verzoek nog niet afgerond vóór plaatsing van de advertentie of de start van de campagne? Dan blijft de lopende reservering van toepassing en zal de afwikkeling na de plaatsings- of startdatum plaatsvinden.

Per klant kan binnen 3 maanden op 1 geboekte order een beroep worden gedaan op de laagsteprijsgarantie.