Leveranciers

MediaBookers draagt optimaal zorg voor een zo compleet en transparant mogelijk media-aanbod voor adverteerders. MediaBookers biedt adverterend Nederland ruim 6.500 mediaproducten aan en daar mag die van jou natuurlijk niet aan ontbreken. Dus staat jouw aanbod nog niet op MediaBookers? Laat het ons weten!

Wat is de toegevoegde waarde van MediaBookers voor jou als leverancier?

  • MediaBookers is een kosteloos verkoopkanaal voor al je mediatitels*;
  • De mogelijkheid om specials of andere bijlagen toe te voegen;
  • Last-minute aanbiedingen worden prominent op onze website, via social media en in onze nieuwsbrieven gepromoot.

*Het verdienmodel van MediaBookers is gebaseerd op een binnen de media-industrie gebruikelijk commissiemodel, waarvan wij een percentage van deze commissie teruggeven aan de adverteerder.

Maar er is meer:

  • MediaBookers kan, met behulp van een API, direct gekoppeld worden aan je eigen boekingssysteem, waardoor orders eenvoudig ingeboekt kunnen worden;
  • Je kunt MediaBookers als extra verkoopkanaal op je eigen website integreren.

Voor meer informatie kun je contact op nemen via klantenservice@mediabookers.nl.

Hoe voeg ik mijn mediatitels toe op MediaBookers?

Zodra je de mediatitels toestuurt naar mediadata@mediabookers.nl, zullen wij de mediatitels toevoegen op MediaBookers.nl. Hier kunnen adverteerders vervolgens zelf hun advertentieruimte boeken.

Hoe werkt het boekingsproces op MediaBookers?

Als een adverteerder besluit te adverteren in een van jouw mediatitels, zullen wij deze ruimte reserveren bij jou d.m.v. het versturen van een plaatsingsopdracht via de mail met alle benodigde gegevens voor de plaatsing. Nadat deze plaatsingsopdracht door jou is goedgekeurd, zullen wij ook het advertentiemateriaal voor de plaatsing via de mail doorsturen.

Na de plaatsing van de advertentie ontvangen wij van jullie een factuur. Deze zal binnen de door jou gestelde betalingstermijn betaald worden.

Vragen?

Voor vragen en/of opmerkingen kun je ons altijd bereiken op tel. 088 24 24 4444. De communicatie m.b.t de afhandeling van geplaatste orders loopt via traffic@mediabookers.nl. Vragen en/of opmerkingen over de presentatie van mediatitels op de website kunnen gestuurd worden naar mediadata@mediabookers.nl.